Skip to content

Uvjeti i odredbe

[Updated: 7/9/2021]

Uvjeti i odredbe

Dobrodošli u Violeta d.o.o.!

Ovi uvjeti i odredbe navode pravila i propise za korištenje web stranice Violeta d.o.o., koja se nalazi na https:// lasta.com/.

Pristupom ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti Violeta doo ako ne pristajete na sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osoba se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu je s uvjetima i odredbama Tvrtke. “Tvrtka”, “Mi”, “Nas” i “Naš”, odnosi se na našu tvrtku. “Stranka”, “Stranke” ili “Mi”, odnosi se i na Klijenta i na nas same. Svi uvjeti odnose se na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnog za poduzimanje postupka naše pomoći Klijentu na najprikladniji način u izričitu svrhu zadovoljavanja potreba Klijenta u vezi s pružanjem navedenih usluga Tvrtke,Svako korištenje gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini,  množina, veliko i / ili on / ona ili oni, uzimaju se kao zamjenjivi i stoga se odnose na isto. Naši Uvjeti i odredbe stvoreni su uz pomoć Generatora uvjeta i odredbi.

Kolačići

Koristimo kolačiće. Pristupom Violeta doo pristali ste koristiti kolačiće u dogovoru s Pravilima o privatnosti tvrtke Violeta d.o.o.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućila da dohvatimo podatke o korisniku za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi olakšala ljudima koji posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera / partnera za oglašavanje također mogu koristiti kolačiće.

Dozvola

Osim ako nije drugačije navedeno, Violeta d.o.o. i / ili njezini davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Violeta d.o.o. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Tome možete pristupiti od Violeta d.o.o. za svoju osobnu upotrebu podložnu ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

Ponovno objavljivati materijal iz Violeta d.o.o.

Prodaja, iznajmljivanje ili podlicencijske materijale tvrtke Violeta d.o.o.

Reprodukcija, dupliciranje ili kopiranje materijala iz Violeta d.o.o.

Redistribucija sadržaja iz Violeta doo

Ovaj Sporazum počinje na dan objavljivanja ovog sporazuma.

Dijelovi ove web stranice nude priliku korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja i informacije u određenim područjima web stranice. Violeta d.o.o. ne filtrira, uređuje, ne objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Violete d.o.o., njezinih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoja stajališta i mišljenja. U mjeri u kojoj je to dopušteno važećim zakonima, Violeta d.o.o. neće biti odgovorna za komentare ili za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove koji su prouzročeni i/ili pretrpljeni kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili izgleda Komentara na ovoj web stranici.

Violeta d.o.o. zadržava pravo pratiti sve Komentare i ukloniti sve Komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuje kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo objaviti Komentare na našoj web stranici i za to imate sve potrebne licence i suglasnosti;

Komentari ne narušavaju nikakvo pravo intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorska prava, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;

Komentari ne sadrže klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojni ili na drugi način nezakoniti materijal koji je narušavanje privatnosti

Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovnih ili prilagođenih ili prezentacijskih komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovime Violeti d.o.o. dajete neisključivu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš Komentar u bilo kojem i svim oblicima, formatima ili medijima.

Hiperveza na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezati s našom web stranicom bez prethodnog pismenog odobrenja:

Vladine agencije;

Tražilice;

Novinske organizacije;

Distributeri internetskih direktorija mogu se povezati s našom web stranicom na isti način kao što su hiperveza na web stranici drugih navedenih tvrtki; i akreditirane tvrtke u cijelom sustavu osim traženja neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje ne smiju imati hipervezu na našu web stranicu..

Te se organizacije mogu povezati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama o web stranici sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja povezuje i njezinih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web-mjesta stranke koja povezuje.

Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanjem sljedećih vrsta organizacija:

poznate izvore informacija o potrošačima i/ili poslovanju;

dot.com web-mjesta zajednice;

udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;

distributeri internetskih direktorija;

internetski portali;

računovodstvena, pravna i konzultantska društva; i

obrazovne ustanove i trgovinske udruge.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanjem od tih organizacija ako to odlučimo: (a) veza nas ne bi učinila nepovoljnim za sebe ili za naše akreditirane tvrtke; (b) organizacija kod nas nema nikakvih negativnih zapisa; (c) korist za nas od vidljivosti hiperveze nadoknađuje odsutnost tvrtke Violeta d.o.o.; i (d) veza je u kontekstu informacija o općim resursima.

Te se organizacije mogu povezati s našom početnom stranicom sve dok veza: (a) ni na koji način nije varljiva; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja povezuje i njezinih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web-mjesta stranke koja povezuje.

Ako ste jedna od organizacija navedenih u stavku 2 gore i zainteresirani ste za povezivanje s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila violeti d.o.o.. Navedite svoje ime, naziv tvrtke ili ustanove, podatke za kontakt, kao i URL vaše web-lokacije, popis svih URL-ova s kojih se namjeravate povezati s našom web stranicom i popis URL-ova na našoj web stranici na koje se želite povezati. Pričekajte 2-3 tjedna za odgovor.

Odobrene organizacije mogu postaviti hipervezu na našu web stranicu na sljedeći način:

Korištenjem našeg korporativnog imena; ili

Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa s kojim se povezuje; ili

Korištenjem bilo kojeg drugog opisa našeg web-mjesta koji se povezuje na i koji ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web-stranici poveznice.

Za povezivanje bez zaštitnog licencnog ugovora neće biti dopušteno korištenje logotipa ili drugih umjetničkih djela tvrtke Violeta d.o.o.o.

iFrames

Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja, ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prisutnost ili izgled naše web stranice.

Odgovornost za sadržaj

Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavi na vašoj web stranici. Slažete se da ćete nas štititi i braniti od svih zahtjeva koji se pojavljuju na vašoj web stranici. Na bilo kojoj web stranici ne smiju se pojavljivati poveznice koje se mogu tumačiti kao klevetničke, opscene ili kriminalne, na drugi način krše ili zagovaraju kršenje ili drugo kršenje bilo kojeg prava treće strane.

Rezervacija prava

Zadržavamo pravo zatražiti da uklonite sve poveznice ili bilo koju određenu vezu na našu web stranicu. Odobravate da odmah uklonite sve poveznice na našu web stranicu na zahtjev. Također zadržavamo pravo imenovati ove uvjete i odredbe i to je pozivanje na politiku u bilo kojem trenutku. Kontinuiranim povezivanjem s našom web stranicom slažete se da ćete biti obvezani i slijediti ove uvjete povezivanja i odredbe povezivanja.

Uklanjanje poveznica s naše web stranice

Ako na našoj web stranici pronađete bilo koju poveznicu koja je uvredljiva iz bilo kojeg razloga, možete nas kontaktirati i obavijestiti u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo dužni vam izravno odgovoriti.

Ne osiguravamo da su informacije na ovoj web stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da će materijal na web mjestu biti ažuran.

Odricanje

U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti neće:

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu;

ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno lažno predstavljanje;

ograničiti bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten prema važećem zakonu; ili

isključiti bilo koju od naših ili vaših obveza koje ne mogu biti isključene prema važećem zakonu.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) uređuju sve obveze koje proizlaze iz odricanja od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, delikta i za kršenje zakonske pristojbe.

Sve dok se web stranica i informacije i usluge na web mjestu pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.