Skip to content

Lasta Event u Sarajevu

Lasta-event-feature-image-500

Lasta ponovno leti – lansirani keksi Lasta na tržište BIH

Svečano lansiranje Lasta štrudla, linđe, čajnih kolutića na tržište BIH i proslava 70. rođendana brenda Lasta održalo se 19.03.2022. na Međunarodni dan lastavica, u Sarajevskoj vijećnici. U društvu brojnih poznatih lica iz svijeta marketinga, biznisa, digitalnih medija i kulture Lasta je ponovno poletjela.

Podijeli užitak

Lasta-logo-in-Lasta-event

Dobro poznati regionalni glumac Enis Bešlagić bio je domaćin programa. Uz svoj prepoznatljiv šaljivi stil, vodio je goste kroz zanimljivu večer ispunjenu zabavnim sadržajem. Za glazbeni dio večeri zadužena je bila svjetski poznata violončelistica Ana Rucner, koja je svojim talentom, šarmom i energijom izazvala opće oduševljenje svih. Pored nje na pozornicu su stale i neponovljiva Hanka Paldum, te mlada i talentirana Ilma Karahmet.

 

 

 

 

 

violeta-owner-in-Lasta-event

 

Ispred kompanije Lasta, koja je sad dio obitelji Violeta, svima se obratio i predsjednik uprave i vlasnik g. Petar Ćorluka. Prigodnim govorom naglasio je važnost ulaganja u domaće gospodarstvo i lokalnu zajednicu i to naveo kao ključ izgradnje naše budućnosti, a bez obzira na sve krize koje se događaja na globalnom nivou. „Lasta je stigla iz Čapljine po cijeloj BiH, a mi iz Violete vjerujemo i radimo na tome da više nikada ne ode“ zaključio je Ćorluka.

 

 

 

 

Lasta-event-small-packet

 

Na krilima dobrog, kako glasi novi Lastin slogan, Lasta ponovno leti i donosi slatke zalogaje svima!