Skip to content

Lasta I Violeta Na 24. Međunarodnom
Sajmu Gospodarstva U Mostaru

IMG-20230503-WA0012

Lasta I Violeta Na 24. Međunarodnom Sajmu Gospodarstva U Mostaru

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar je već tradicionalna gospodarska manifestacija u BIH, i kao takav je uvršten u mnoge sajamske godišnje kalendare poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini i šire.

I ove godine smo na Sajmu željeli posjetiteljima predstaviti novitete u slasticama Lasta brenda te inovacije iz Violete u higijenskom dijelu.

Posjetitelji su imali priliku premijerno kušati novi okus krem štapića – kokos, osvježenje spremano za ljeto 2023 iz Laste te najbolje ocijenjeni proizvod prema odabiru potrošača. Reakcije posjetitelja su nam još jednom potvrdile da će ovaj proizvod biti novi ljetni hit iz Laste.

S druge strane, Violeta je predstavila inovacije u održavanju higijene i čistoće doma, od kojih izdvajamo novi Vio deterdžent za suđe „Snažan, a nježan“; poboljšane formulacije a ujedno nježan za ruke, te premium liniju omekšivača - ULTRA INTENSE s posebno odabranim francuskim parfemima-  GOLD i LUX.

Violeta i Lasta će i dalje podupirati svaki događaj u BiH koji podupire rast i razvoj gospodarstva te će svojim prisustvom potaknuti i druge da se zajedničkim radom može i mora unaprijediti gospodarska slika BiH i regije.

 

 

Podijeli užitak